Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] słuchawki + mikrofon do 100zł

danielkuta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Creative Fatal1ty, tylko bez dobrej dźwiękówki albo podpięcia przez głośniki nie dają dobrego dźwięku. Zresztą nic powyżej 50 zł na zintegrowanej nie gra dobrze.

Opublikowano

Te mikro jest slabe bo je przypinasz do koszulki i slabo Cie slychac . Widzialem na you tubie unboxing tego mikra i autora filmu bylo slabo slychac chociaz mialem wlaczone glosniki + wszystko na full . Polecam ci juz taki zestaw : http://www.ceneo.pl/159165 , http://www.ceneo.pl/13006737 A powiedz jaki mozesz miec budzet powyzej 100 ? To cos sie znajdzie :)

b_560_95_1.png

Opublikowano

To jest dobre mikro. Słuchawki bez mikra to senshy HD201, Philipsy SHP1900, Superluxy HD 681 (jak Cie bedzie stac)

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Ja np . wole stojace mikro bo nie bd musial odczepiac co chwile a tak to stoi i stoi i sluchawki troche lepsze to bedziesz mial dobry zestaw za ta cene :)

b_560_95_1.png

Opublikowano

Kurwa zdaje mi sie ,ze true juz zaczyna mnie olewac jak podaje mu dobre rzeczy .. Czyli wychodzi na to,ze zrobie cos dobrze to u niego jest zle ... I tak btw. to nie shit bo moj kolega to ma i ja sam to mialem gralem na tym mikro w cs'a przez 2 lata Wiec nie wiem w czym widzisz problem ...

P.S A ty to co teraz odjebales wyzej ? I ja sobie posty nabijam pff..

b_560_95_1.png

Opublikowano

W tym, że kto bierze mikro za 7 dych (+ 20 przesyłka) i jakieś słuchawki z dupy za 3 dychy (+ 20 przesyłka) jak można w 1 sklepie za niecałą stówkę (+ 20 przesyłka) mieć Senki HD201 + zM Mic lub Fatal1ty po prostu

Opublikowano

Fatal1ty świetny mikrofon i lepszy dźwięk jeśli podłączysz je pod coś dobrego, masz głośniki z wejściem słuchawkowym lub jakąś dobrą kartę dźwiękową ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...